Maria Menas sminke i mnds utgave av Costume

maria januar

Linn Jøssang Helgeland har gjort hår og makeup for Maria Mena utnder opptaket for januar utgaven av Costume.
Jeg har spurt Linn om hvilke produkter hun brukte på Vakre Maria.

Maria har nydelig hud og jeg valgte å bruke Jane Iredale sitt mineralpudder for å få en jevn og matt overflate.

På kinnene hennes la jeg Rouge/solpudder/highlight fra Urban Decay produktet heter Naked Flushed og du har 3 produkter i en palett. Det er nydelige toner i paletten som passer til alle.

Bitty Brow Kit fra Jane Iredale har fine kalde toner og er ett must når jeg sminker bryn, jeg la litt i overkant og litt under brynet for å konstantere dets form.
Jeg legger alltid ett mykt lag over bryne og børster brynet opp så fargen blander seg med hårene. Det gir ett naturlig resultat.
Man får ett lite annsiktsløft ved å børste bryne opp, det er ett av verdens mest effektive makeup tips.

maria 3

NYKR er laget og fremstilt i Oslo jeg er veldig glad i deres LIP BALM MINT, den smaker godt og setter igang blodsirkulansjonen med det lille hintet av mint, som gir en frisk glød i leppene.

Urban Decay Eyeshadow Palette 1, brukte jeg på øynene hennes. Jeg blandet litt forskjellig men la litt mørkere i globlalen enn ellers på lokket. Jeg ønsket å gi Maria en bronset look og syntes denne paletten passer perfekt til det.
Aveda Petal Essence Eye definer Black brukte jeg på våtkanten og langs vippene, jeg dro blyanten ut i en liten cateye for å skape større øyne.
Maskaran Lash Roller fra Benefit er en favoritt den la jeg i flere lag.

maria 5

Huden på kroppen skal også reflektere i lyset på foto, det gjør at ujevnheter rettes ut og huden ser sunn og vital ut.
På dette opptaket brukte jeg Jane Iredales Golden Shimmer Face and Body Lotion.

I Håret hennes hadde jeg bare ett produkt og det er var Bumble and Bumble sin Surf Infusion det er en bløtgjørende saltvannsspray den blir ikke like stiv som andre men gir en myk overflate som blir litt blank. Den blåste jeg i håret hennes mens det var tørt, jeg brukte en føner for å få produktet jevnt fordelt i håret. Maria har naturlig fall så jeg ville få litt mer ut av hennes eget fall.

maria 2

 

Fotografert av Renate Torseth , styling av Costumes mote redaktør Randi H. SvendsenOne Response to Maria Menas sminke i mnds utgave av Costume

  1. Pingback: COSTUME - LinnLinnea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>