hvorfor bruke hårprimer

243619-800w

Hvis man styler håret sitt mye er en hårprimer ett lurt grunnlag. Det fins mange forskjellige og de har samme effekt som en sminke primer. En hår primer glatter ut hårstråene, kontrolerer frizz, gir varmebeskyttelse og har ofte UV beskyttelse.  De gjør at stylingen blir stittende bedre i håret i tilegg til at de ofte er gjenopbyggende.

Det kan ofte virke som at det hele tiden er et nytt «must have» produkt som kommer ut og det kan være overveldende, skal jeg liksom bruke alle disse?
Men det handler om å kjenne sitt eget hår og vite hva du trenger. Dette kan frisøren din hjelpe deg med. Har du tynt hår så trenger du ikke det samme som en med tjukt hår eller en med krøller. Men en hår primer er et av de eneste produktene som er universale og kan brukes på alle.

Som en sminke primer som får foundationen og pudderet til å se fint ut hele dagen,  hjelper hår primere  med å gi en lengre varig frisyre. Mange har problemer med at krøllene faller ut med en gang, det ut glattete håret blir krusete fort eller den fine rundbørste fønen som får håret til å se fyldigere ut blir flatt. Hvis man starter med en hår primer, så tar i de andre produktene i ( som hår skum, gele, krem osv) og så styler håret vil frisyren holde hele dagen.

Hår primere gir håret en jevn overflate, de er vektløs, beskytter mot fuktighet og gir varighet til de andre produktene man bruker men kan også fint brukes alene siden de også gir pleie til håret. Det fins mange forskjellige men noen jeg liker er Bumble&bumble sin Prep, Shu Uemora sin depsea foundation mist og joico structure foundation. Disse er alle helt vektløs men gir varmebesyttelse, vitaminer og pleie til håret samtidig som de hjelper å holde på den stylingen du har valgt.
Her er 2 av mine favoritter-

Shu_Uemura_Art_of_Hair_Depsea_Foundation_Daily_Style_Refresher_150ml_1378374353

10304100-1330615555-404252Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>