Volum, volum, volum!

951ed8a9a9a4ffd0b5b5b14b72649a42

Å få volum i tynt, nordisk hår er en evig kamp. Man har prøvd alt og står opp ned med føneren på badet hver morgen for å til slutt gi opp og sette håret i en trist liten knute allikevel.
Men det fins måter å få volum på, man kan ikke få mer hår uten extensions men jeg lover at det går ann å få det til å se ut som det!

km

Først og fremst så er det viktig å vite at man trenger å bruke litt tid hvis man vil ha volum.
Så det er bare å finne frem hårføneren og sette i gang.

Begyn med riktig sjampo og balsam. Shu uemura sin Muroto Volume er en veldig god volum shampoo som er lett men allikevel ikke gjør håret tørt, som mange volum produkter gjør.Volumprodukter har en ph verdi som åpner skjellaget i håret og gjør det trått. Farger du håret så vær OBS på at du kjøper en volum sjampo som er tilpasset farget hår. Det betyr at om du farger håret i en mørkere eller varmere tone så kan volum sjampon din skylle ut alle de dyre pigmentene.

i-d-september-2005-kate-moss-by-tesh-5

Kerastase sin Bain Densite har en innebygd kur som gjør at skjellaget på hvert hårstrå «hovner opp» og får håret til å føles tykkere.
Når du har funnet sjampoen og balsamen som passer best for deg er over til produktene.
Ciment Thermique er en kjempe lett varme beskyttende krem som ikke tynger håret i det hele tatt, men som beskytter fra rot til spiss mot varme.
Over Thermique som er en base er jeg glad i Kerastase sin Lift Vertige eller Bumble&Bumble sin full form Mousse.
Disse må begge fønes på for best effekt. En gylden regel er at volumprodukter i 90% av tilfellene har partikler i seg som eser ved varme.
Drop opp ned føningen, det funker egentlig ikke på tynt hår. Det blir bare et stort rot og uten volum. Når du føner, fokuser på bunnen. Føn bunnen av håret helt tørt, ikke tenk på lengdene. Føn i motsatt retning av veksten over hele hodet. Da løfter du håret i bunnen og det holder seg faktisk slik hvis man får det helt tørt. Så kan man velge om resten skal tørke naturlig eller om man vil føne det med rundbørste for maksimale resultater.

Gå gjennom håret med en tekstur spray som Oribe sin dry, den er også fin å tupere på hvis man vil ha ekstra volum.

9ed76d2fda59e81c0b2fd26019a83862

794624685_1  K_eacute_rastase_Lift_Vertige_75ml_1370875295.png_1  K_eacute_rastase_Resistance_Ciment_Thermique_Heat_Activated_Reconstructor_Milk_Level_1_4_125ml_1363775256.png_1  oribe_drypursesize_900x900_1_1  s1489988-main-zoom_1

 

 

 3 Responses to Volum, volum, volum!

 1. Pia says:

  Hei,

  Takk for supre tips, kan du anbefale en volum shampo som passer farget hår?
  Gjør den du nevner fra kerastase det?
  Takk for svar
  -Pia

  • agnes says:

   Hei Pia

   Shu Uemura og Kérastase sine volum sjampoer har ph verdi egnet til farget hår. Jeg fikk noen Produkter nå fra Rahua som jeg tester, volum serien er veldig bra, jeg vurderer å ta de inn i salongene mine. Det står uthevet på flaskene at deres volumsjampo er egnet for farget hår. Ellers så spør alltid frisøren eller les på flasken. Rahua får du kjøpt her http://www.coverbrands.no/merker/rahua/voluminous-shampoo-2

   Merket er grønt og helt nytt i norge, men en av de grønne linjene med best rykte på verdensbasis.

   Vennlig Hilsen Agnes

 2. Pia says:

  Takk for svar, da prøver jeg kerastase sin bain densite og satser på at den gir mitt tynne og fargede hår mer volum:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>