lange lengder

Long-wavy-hairstyle-2015

I 2015 er det mest snakk om og trendy med Lob, wob og bob. Jenter klipper av seg det lange prinsesse håret og kaster løshåret. Det er en super kul, fresh og rett og slett befriende trend. Men, det er fortsatt mange som liker det lange håret og som ikke vil gi slipp på det og det er helt ok!
Men hvorfor ikke gjøre noe kult og fresht med det?
På catwalken i år så vi mange nye varianter på fjorårets lange bohemske bølger, fletter og hestehaler. I år er bølgene litt mer tilfeldig enn de har vært, ved å bruke en krøll tang isteden for staven, ta forskjellig størrelse paseer, la noen være glatte og krøll paseene motsatt vei. Saltvannspray er et must for denne looken, Bumble&bumble sin surf spray er en favoritt, ha den i etter du har krøllet håret og bust det litt til.

FullSizeRender kopi 3

I år ser vi også en del hestehaler men de er lave og mange har «pynt» i. For veldig langt hår er det kult å lage en knute i stedet for bare en strikk, det ser avslappet ut og det er en ny variant av hestehaler som er litt mer interresant.

Source-IMAXTREE

Top knuten var ingen sted å se på Fashion week for i vår, men lave dulter var veldig populær. Det gir en mye mer laid back look og er perfekt for dager man ikke har så mye tid om morgenen til å fikse det lange håret.

FullSizeRender kopi

Så det lange håret kan få bli men style det litt røffere, mer beachy og lived in.

Det viktigste for å få disse frisyrene er tekstur. Prep håret med shu uemura liquid fabric eller kerastase spray a porter, føn det tørt og spray Bumble&bumble surf lengdene, bruk fingrene til å gre gjennom håret når det er tørt da blir det litt røffere enn med en børste.

 

shu_uemura_liquid_fabric

 

231345352

 

kerastase-spray-a-porter-tousled-effect-spray-flexible-hold-5-1-oz-2.gif

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>