Margot Robbie

main.original

Hemmeligheten til Robbies halvvåte hår, er hårstylisten Christopher Naselli.
Han brukte produkter for å skulpturere toppen. Han ønsket at den skulle se litt hardere og kulere ut enn den myke utgaven vi er vant til.
L’Oréal Professionnels nye linje, Wet Domination, passer perfekt til denne looken.
Jeg ville satt vekk overhåret, fra øre til øre, i en klype mens det var håndkletørt. Deretter ville jeg blåst og fønt ut bakhodet. Snurr rundbørsten ett par ganger rundt etter at du har blåst passeen din helt tørr. La håret få avkjøle seg i denne formasjonen. Her ville jeg sprayet i saltvannsprayen til Kerastase, Pret a Porter (en av verdens beste saltvannsprayer), eller Bumbles nye mirakel, Surf infusion, i tørt og vått hår, for å skape hold, volum og textur.
Deretter ta i en liten mengde Exstreme Splash i overhåret. Gre håret opp og bakover, fest med en strikk.
Spray over med Shower Shine spray, så håret glittrer og blir blankt.

Resultatet er mykt, men med en moderne vri på toppen.

Noen ganger føles det ut som om jeg aldri sluttet å leke med dukker. Jeg er nå på ferie i Thailand, med min vakre kollega og svigerinne. Mia lot seg style med Loreals nye serie, Wet Domination, før middag. Mia og jeg er enige om at produktet gjør det det lover og er god på duft.

IMG_5221

 

IMG_5424

 

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>